Be kell vallanom, nagyon régi rajongója vagyok Nanushkának, alias Sándor Szandrának, hogy az első darabot 2008-ban vagy 2009-ben vettem meg nála, abban nem vagyok biztos, de régen volt.

Azóta is szezonról szezonra követem a munkáját, és imádtam az érdekes, bő szabásokat, a fekete tónus uralkodó szerepét, és azt a néhány becsempészett lazac vagy zöld árnyalatot. Ezért is volt számomra csalódás az 2012/13 őszi-téli kollekció, ami nélkülözte az addigi laza eleganciát, s csak a lazaság maradt meg. Farmer és kockás ing? Fekete helyett pedig mustársárgás-barnás-zöldes árnyalatok. Nem a kedvenc kollekcióm, de amikor megláttam, hogy náluk is akár 50%-os leárazás van, gondoltam újra megnézem, hátha csak elsőre nem fogott meg.

Photo: Up to 50% end of season sale at Nanushka. Use coupon code SHIPPING7 at checkout for free shipping. Hit like or share if your friends are important too! :)
Végül azért csak találtam olyna darabot, ami nagyon megtetszett. Ez a kis rafinált fazonú szoknya igazán különleges, de sajnos leárazva is 18.690 Ft, és irodába nem hordható. Mila Kunis színésznő viselt hasonlót a Barátság extrákkal című filmben. Randira ajánlom, irodába nem.

nanushka szoknya.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr515009879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása