Ahogy a hideg évszak végre elmúlt, ismét napirendre került a téli ruhák el- és a nyári ruhák előpakolása. Ekkor szembesültem azzal, hogy nem biztos, hogy a szekrényem méretével van a gond, ahogy arra hivatkozni szoktam, hiszen 21 db! szoknyám van. Ez azt jelenti, hogy ha az elegánsabb vagy kicsit extrább darabokat is felveszem, majd minden munkanapon tudok másik szoknyában menni. Ha hozzáadjuk az ehhez képest csekély számú, 4 db nadrágomat, végképp. 

skirts.jpgVégignéztem mind a 21 db-t, van amelyik tavaly egyszer sem volt rajtam, mert nagy vagy mert épp ellenkezőleg kicsit szűkebb. 3 darab került így ki, egy pedig függőben van, ha az elkövetkező hónapban egyszer sem veszem fel neki is mennie kell. Még így is 17 szoknyám marad, ami lássuk be nem kevés, és még mindig nincs közte szürke ceruzaszoknya, amire pedig igazán régóta vágyom... A kiselejtezett darabokat felajánlom a családtagoknak, hátha valakinek pont jó, vagy a Vörödkeresztnek szoktam zsákban bevinni, idéntől pedig 1 új lehetőség is van ezen darabok hasznossá tételére, a H&M használruha gyűjtő konténerei.

A ruhatárfrissítés nem csak új ruhák vásárlását jelenti, hanem a régi darbaok átválogatását is. Amikor átnézzük, hogy mi mindenünk van, újabb kombinációkra is bukkanhatunk. Érdemes rászánni az időt, és persze a régi, már nem hordott darabok kiszelektálásával, helyet teremtünk az esetleges új daraboknak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr405234789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása