A korábbi bejegyzésekből valószínűleg már kiderült, hogy inkább a szoknyákat favorizálom, de ez nem jelenti azt, hogy egy-egy jó nadrágot ne néznék meg vagy vennék fel néha. A Látomásnak a Párizsi utca üzletét ismertem meg először, aztán szép sorban a Király utcai és a Dohány utcai üzleteket, majd a férfiaknak tartott Casual Fridayt is. Bár a Párizsi utcai üzlet már nincs, a másik két helyszínen működő Látomás továbbra is az egyetlen butik, ahol szívesen vásárolok. A fotóikon pedig mostanában több olyan nadrág jelent meg, ami az én fantáziámat is megmozgatta, és szeritnem kiváló irodai viseletek lehetnek.

nadrág.jpg

Így, ahogy van. Fekete inggel vagy fekete garbóval, tökéletes.

nadrág3.jpgKicsit erősebb, élénkebb szín, de fehérrel, szürkés-barnás árnyalatokkal munkahelyivé szelidíthető.

nadrág2.jpgHa élőben is ilyen barackos árnyalata van, abszolút győztes, fehérrel és szürkével imádnivaló szettet lehet belőle kreálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr165034939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása