Állítólag decemberben nyit a Fashion streeten az Inditex csoporthoz tartozó (mint Bershka, Zara, Pull&Bear) Massimo Dutti. A márka az Inditex csoport felső kategóriás márkája, minőségben és eleganciában fölötte áll a többi brand-nek, épp úgy, mint árban. 

A novemberi katalógusuk nem igazán nyerte el a tetszésemet, még Palvin Barbi bevetésével sem. Kivéve a kabátok és zakók alatt megbúvó ingek, amikre lehet nem árt még egy pillantást vetni. Gyönyörű selyemingek, ami az árukon is meglátszik. A lookbookból még az tetszett meg, ahogy egy sálból poncsót varázsoltak az öv segítségével. A színek az őszi természet árnyalatai, nem a Mango féle fekete-szürke vonulathoz tartoznak. S valóban minőséginek tűnnek, de az árazása miatt nem hiszem, hogy a mindennapos öltözékem részévé válik ez a márka.

massimodutti1.jpg

massimodutti2_1.jpg

massimodutti4.jpg

massimodutti3.jpg

Ez a bársonyzakó így képen elég jól néz ki, de élőben el nem tudnám képzelni, hogy bársonyzakóban flangál valaki, aki nem gróf. És tudom, hogy a könyökfolt az irodisták miatt lett divat, de nekem mégsem tetszik, pláne egy ilyen szép darabon. A könyökfolt - lehet az irodalmi ismereteim miatt - a szegénység jeleként él a fejemben. A csinovnyikok varrtak ilyet a zakójukra, ha az elkopott, és nem volt pénzük újat venni.

És az ingek:

massimodutti7.jpg

massimodutti8.jpg

massimodutti5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr204910404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása