o-MICHELLE-OBAMA-NAILS-570_1.jpgMég a nagy választási hajrában történt, hogy Michelle Obama is felszólalt az egyik rendezvényen. Számomra nem is derült ki, miről beszélt, hiszen erről nem cikkeztek, mindenki csak a szürke körömlakkjára emlékezett. Amint a fotók megjelentek a lapokban és az interneten, mindenki azt találgatta, hogy milyen márkájú a lakk, és mi a pontos árnyalat. Szerencsére a szóvivők nem sokáig vártak, s megkezdődött az Artistic Nai lDesign "Vogue" árnyalatának sikertörténete. Amerikába hirtelen minden nő szürkés-lilára akarta festeni a körmét, a cég webshopján keresztül már nem is lehet rendelni a terméket, elfogyott.

03019_Vogue_Artistic_Bottle.jpg

A körömlakk

Mivel számunkra a webshopos rendelésen kívül más beszerzés nem nagyon elképzelhető, körülnéztem néhány itthon is kapható márkánál, szürke árnylatokért.

colorama lakk még.jpgbourjois_1.jpgmac.jpg

Maybelline, Bourjois (én ezt választottam) és MAC szürkéi.

Én személy szerint gyerekkorom óta rajongok a furcsa színű körömlakkokért, mint kék, zöld vagy fekete, de ezt nem mindig lehetett anélkül viselni, hogy megszólják az embert. De így, hogy Amerika First Lady-je szürke körmökkel jelent meg a nyilvánosság előtt, irodába is nyugodtan festhetjük nem hagyományos árnylatúra a körmeinket.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr384921068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása