Bár még csak november közepe van, az üzletek által generált korai karácsonyi lázból a divatmárkák sem maradhatnak ki. Elsőként a Stradivarius karácsonyi kollekcióját mutatom be, mert én amióta megláttam nem tudom kiverni a fejemből. A képek nem éppen a hagyományos karácsonyfa alatt mosolyog a család típusúak. Ehhez valószínűleg a modell személyisége is hozzájárul, Leigh Lezark amikor nem pózol, DJ. És hát a ruhák is mind kihívóak, vagányak. 

Stradi Xmas1.jpg

Stradi Xmas2.jpg

Stradi Xmas3.jpg

Stradi Xmas4.jpg

Stradi Xmas5.jpg

Stradi Xmas7.jpg

Céges karácsonyra az ezüst top vagy a fekete csipkés ujjú fölső mehet, de csak valami egyszerű alsóval párosítva, mert ezek önmagukban ünnepélyes, díszes darabok. Ha pedig inkább a fehér inghez ragaszkodunk az irodai szettből a kis tollas szoknya simán feldobja.

top.jpgszoknya.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr764919433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása