Tomcsányi Dóra spring-summer kollekciója 3 részre oszlik: trikolor, lenge&mintás és farmer. A kollekció inkább laza és játékos, de mindegyik részében találunk 1-2 darabot, amit irodába is viselhetünk merészebb napjainkon.

tomcsanyi3.jpg

A trikolorok elől és hátulnézetben más színűek, fehér, világoskék és halvány narancsos árnyalatok kombinálódnak, a laza esésű ruhákon.

tomcsanyi.jpg

tomcsanyi2.jpg

A lenge, mintás darabokban szinte már a tengerparton érezhetjük magunkat, itt a kékes narancsos formák a tengert, a forró napsütést és a szabadságot idézik. Irodába átlátszóság függvényében hordhatók, a mély hátkivágást pedig egy begombolatlan inggel vagy zakóval tudjuk elrejtni.

tomcsanyi4.jpg

Sötétebb, szigorúbb árnyalatok, élesebb vonalak, a farmerral készült darabok között. És egy merész kivágású ruha, ami alá ha felveszünk egy topot, különleges jeans friday viseletté alakítható.

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr475067438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása