Ha már unod a hagyományos szivecske-virág ékszereket, válassz anatómiai vagy biokémiai érdeklődésednek megfelelő szervet vagy molekulát díszként!

Anatómiai szív formájú nyaklánc, melyet ha kinyitunk nem fénykép, hanem a pitvarok, kamrák és billentyűk lesznek láthatóak, agy alakú gyűrű vagy oligodendrit (idegsejt) medál. Bizarr, de valahogy mégis nagyon eredeti ékszerek.

szív nyaklánc.jpg

Anatomical Brain RingOligodendrocyte Necklace

És ha nem szerveket vagy sejteket, hanem ennél is kisebb összetevőinket szeretnéd csillogó ékszerként magadra aggatni, válaszd a molekulákat! Persze egy ilyen ékszer viseléséhez nem árt "hozzátanulni", hogy ha valaki megkérdezi "Mi lóg a nyakadban? Áh, szerotonin! És az mit tud?" kérdés után ne következzen kínos csönd. Szerintem van valami nagyon elegáns, természetes formája ezeknek a molekula-ékszereknek.

Az én kedvenc molekuláim:

Image of caffeine necklace

koffein - kávé imádóknak

Image of DNA/RNA base pair earrings

DNS bázispár fülbevaló - tökéletes illeszkedés

Image of creativity necklaceImage of ethanol earringsImage of resveratrol necklace

szerotonin, dopamin, acetilkolin - kreativitás, etanol fülbevaló - alkohol mámorhoz, resveratrol - a vörös bor szerelmeseinek

Anatómiai ékszerek: http://www.peggyskemp.com/collections/anatomical

Molekulák: http://store.madewithmolecules.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://irodistadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr585086359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása